Martin Philippe Membro vèrgognox
Nombre de messages : 5 Vellâjo/Lieu : Chotyeu de Rusilyon Lengoua : Français, Francoprovençal Date d'inscription : 10/03/2005
| Sujet: Martin Felepo revyan Mar 21 Juin 2005 - 21:03 | |
| bonjou, bondzo, bonjho Me vitya revirya desi lou vuèb arpitania. J'éro pasa syé seman-na vé Barselouna pe mou'n ura. J'é po parlo davan perke j'é z'oey keuke proubléme dyan ma mézon, ouâ! j'ayié lou lô Léman dyan la sol'a mija, ul é ein brizon po byan agréablo . Granmarsi pe lu Valézan pe lou lyivro desi lou patouà de Nindo, je z'i reseye ankyoe , deman j'anvya lu denyé pe vou. Je kore avoe ein métre kontrukteu de mò alpan (tsaë) pe k'on m'eksplike kouman fére ein granâ Valézan, an échanjo je vou z'eksplikoré kouman fére ina meralye an golé du Roene. Ein mésajo pe mu'z omi savouyà pe la radyo Arpitania, WINAMP ran komprâ . U revare arvi pà. Felepo
Dernière édition par le Mar 21 Juin 2005 - 21:05, édité 1 fois | |
|
Lôren' Arpitaniste forcené
| Sujet: Re: Martin Felepo revyan Mar 21 Juin 2005 - 23:48 | |
| | |
|
Cyrano Savoyârd téta-de-lârd
Nombre de messages : 2874 Age : 51 Vellâjo/Lieu : La Comba de Fellingy Lengoua : On ptiou mouél Date d'inscription : 15/11/2004
| Sujet: Re: Martin Felepo revyan Mer 22 Juin 2005 - 15:13 | |
| Bon, d'min vé étre oglija d'fére onna formachon p'la radio, d'creyo bin ((((o:
Yeu tou qu'te va restâ rli shôtin Felepo ? Dyè l'car d'Gernoblye ? Yeu tou qu'sè ton vlajhe ((o: ?
L'myo sarè qu'on se veye tòt lôs trè on jho pèdè l'shotin, tou qu'o z'in dzî ? | |
|
Cédric Tojhor la gola uvèrta
Nombre de messages : 131 Vellâjo/Lieu : En Moriéne autin que pôssible Lengoua : Français, Patoué de Foncuert Date d'inscription : 30/11/2004
| Sujet: Re: Martin Felepo revyan Mer 22 Juin 2005 - 21:22 | |
| Et pourquoi tu ne ferai pas un post spécial "comment je crée ma radio via shoutcast" ? Je sais tu vas me dire "fais le toi même ou bien ?" Mais le seul probleme que j'y vois...c'est que je sais pas y faire non plus | |
|
Martin Philippe Membro vèrgognox
Nombre de messages : 5 Vellâjo/Lieu : Chotyeu de Rusilyon Lengoua : Français, Francoprovençal Date d'inscription : 10/03/2005
| Sujet: radio Mer 22 Juin 2005 - 21:36 | |
| Vouâ pe mi pe se vâre izia po de proubléme pe lou chotsan, u chotyeu de Manton perke po? é pâ pe mi i byan myû preke je chanje de sarveu vuèb, je vé vé lou NuTélékom adsl, lou téléfone tou kouâ! Felepo | |
|
Cyrano Savoyârd téta-de-lârd
Nombre de messages : 2874 Age : 51 Vellâjo/Lieu : La Comba de Fellingy Lengoua : On ptiou mouél Date d'inscription : 15/11/2004
| Sujet: Re: Martin Felepo revyan Jeu 23 Juin 2005 - 13:40 | |
| U shaté d'Minthon ? Pékè ? D'comprenyo pâs byè .. | |
|
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Martin Felepo revyan | |
| |
|