Martin Philippe Membro vèrgognox
Nombre de messages : 5 Vellâjo/Lieu : Chotyeu de Rusilyon Lengoua : Français, Francoprovençal Date d'inscription : 10/03/2005
| Sujet: Vé mi Mer 22 Juin 2005 - 21:55 | |
| [b] Mi aveu j'é mou forum pe parlo lou patouà, i surtou per le jan ke porlon po, i pe lyû aprandre lou frankoprovensal, perke per itye, izia fran de monde ke voueule yore kounyétre lyû ourijine. L'adrese byan seû dyan lou profil (http://dauphinalpi-038.forumactif.com) FELEPO | |
|
Cédric Tojhor la gola uvèrta
Nombre de messages : 131 Vellâjo/Lieu : En Moriéne autin que pôssible Lengoua : Français, Patoué de Foncuert Date d'inscription : 30/11/2004
| Sujet: Re: Vé mi Mer 22 Juin 2005 - 22:25 | |
| Longue vie à ton forum sur l'Arpitan, je mettrai un lien à partir de mon site Le patois de Fontcouverte afin de faire connaître ton travail
Bienvenue dans la grande famille des sites consacrés au(x) patois | |
|
Martin Philippe Membro vèrgognox
Nombre de messages : 5 Vellâjo/Lieu : Chotyeu de Rusilyon Lengoua : Français, Francoprovençal Date d'inscription : 10/03/2005
| |
Lôren' Arpitaniste forcené
| Sujet: Re: Vé mi Jeu 23 Juin 2005 - 12:23 | |
| boundzârt a tou, trovâ un dzârt pe se rencountrâse a pià Ènesì, de tatso pé de venir; apré lô 9 dou mèi de dzeûlyèt y é pamé boun, de seû en vacanse e d'en-narpo en Môrien-na pe tré senan-ne aouè ma filyè; de redevin-no sèrvadzo, te pou pamé rien fâr de me arvése | |
|
Cyrano Savoyârd téta-de-lârd
Nombre de messages : 2874 Age : 51 Vellâjo/Lieu : La Comba de Fellingy Lengoua : On ptiou mouél Date d'inscription : 15/11/2004
| Sujet: Re: Cédric Jeu 23 Juin 2005 - 13:48 | |
| - Martin Philippe a écrit:
- Cédric j'é ublia de te dzere j'é veye tou site desi Fontacouerta, ul é ekstra, é pâ je kounyé byan Fontacouerta perké j'vo lomou lou lyeuvè vé la Tousuire pe fére de l'éski, é ouâ vé ne la nâ i finyi, izian a pli, dyan lou tsan i'z'i ayié de kounyére mé ankyoeu i fo alo vé vou.
Cyrano broujé aveu a ina rankontre ké byeutsan pe mi izia po de proubléme, alor mi j'é panso u chotyeu de Manton San Brenâ perké itye an trove lou lyivro desi lou patouà du mouyan-ajo ékreye an Valdoutan. Ikyan faré ina bouna oukazion pe demando de lou z'i vâre a kelou Monsyé lou proupriétéro du chotyeu. FELEPO Ah, d'ako, d'avou ublia rl'histoére d'livro !!! (((o: | |
|